Arts Multimedia, TIC i Tecnologia
(+34) 620868320

Damià Olivella i Cesk Freixas en concert a la Disco ViG

El passat Dissabte 8 de gener de 2011 vaig tenir el plaer de veure en Damià Olivella i en Cesk Freixas en concert a la Disco ViG. És una aposta realment atrevida, la d’una discoteca de tendència clarament comercial, el fet de portar aquests músics al meu parer excel·lents, uns referents en l’actual música catalana, doncs desentonen en la línia habitual de la discoteca, però també, en la manera com ha estat estructurat dins de la sessió, essent concerts fets a primera hora, l’un a les 23.30 i l’altre a les 12.30, permeten compaginar el públic habitual amb un públic que només venia a veure els concerts, perquè la línia de la Disco Potser no és del seu grat.

En la segona fotografia podem veure el primer artista que va fer iniciar la nit, en Damià Olivella, conjuntament amb una vocalista que l’ajudava a les veus, el qual, tot i ser força desconegut al panorama comercial, va saber sorprendre i emetre la seva energia entre el públic assistent, fet que va provocar la reacció de la gent quan cantava les cançons més conegudes, “gratitud” i “si no vens”, per exemple.

Seguidament vam poder escoltar a Cesk Freixas, en la seva línia de cantautor, tot prescindint de la banda, i fent un concert “unplugged” amb el seu guitarrista habitual. D’aquesta manera, els dos, van interpretar bona part del nou disc i altres temes d’altres discs en poc més de 3 quarts d’hora va animar força al públic a seguir-lo cantant, sobretot amb el single que sona per la ràdio i en la mateixa discoteca “la rambla del poble sec”.

Per últim, en acabar els concerts pels volts de la uni, en Lluis Parra, el meu company a la cabina de la sala gran de La Disco ViG com a Dj, va iniciar la sessió fins al tancament de la sessió.

Més fotografies de la nit aquí