Arts Multimedia, TIC i Tecnologia
(+34) 620868320

Inauguració del Catàleg Virtual de Gravis Muntatges Escenogràfics

Ja fa dies que la gent de Gravis Muntatges Escenogràfics estem treballant per inaugurar el Catàleg Virtual de productes exclusius que Gravis té per posar-los a la venda per internet.
Aquest catàleg virtual no és més que una botiga virtual per internet, la qual està gestionada per mi. M’he cuidat del disseny, perquè tingués la imatge corporativa de Gravis Muntatges Escenogràfics, l’estructura i format del web.
La resta de personal de Gravis s’encarrega bàsicament de les gestions externes, com són la introducció de nous productes i la gestió de comandes que puguin anar arribant a partir d’ara.
Aquest catàleg virtual, com dèiem, pretén exposar els productes que Gravis té en exclusiva per la zona de Catalunya i oferir als seus clients una altra opció alhora d’adquirir productes de so i il·luminació professional.
Cal destacar que l’aposta més gran d’aquest catàleg és la tecnologia LED, essent la categoria més present i més variada de tot el catàleg. També hi podem trobar productes Làser, Altaveus, Estructures i Amplificadors.
Les llengües disponibles per ara són les que pensem que poden ser més usades degut a la nostra ubicació: català, castellà, anglès i francès.