Arts Multimedia, TIC i Tecnologia
(+34) 620868320

Sessió de disc-joquei amb Sweet Dreams a la Festa Major de les Preses (La Garrotxa)

Coincidint amb la Festa Major de Les Preses (La Garrotxa), Sweet Dreams, la Gran Discomòbil de la comarca de la Garrotxa, va encarregar-se d’amenitzar la tarda i nit de la vigília de festiu al dia 12 d’octubre de 2011 (festa de la Hispanitat)

En aquella ocasió, Sweet Dreams va comptar amb la presència de Josep Maria Tarrat (JoU T-M) com un dels disc-joqueis de la nit (acompanyat per Isaac Bertran i Albert Pujol), els quals es van encarregar de donar festa a la població des de les 12 de la nit fins a llevar-se el sol a altes hores de la matinada.

JoU T-M @ sweet dreams a les preses

La festa va resultar un èxit, doncs es va emplenar per sobre de les previsions inicials, degut que era un dia complicat i a última hora es va dir que l’entrada al recinte seria de 10€ sense consumició (canvi d’última hora per part de la comissió de festes). Però la presència de Sweet Dreams, ja molt coneguts en aquella zona de la Garrotxa, va ser el ganxo perquè hi hagués una molt bona afluència de púlbic.

A més de les actuacions de disc-joquei, en JoU T-M també va fer una performance tot tocant l’acordió, acompanyat de les gogos que hi havia aquella nit.

JoU T-M tocant l'acordio amb sweet dreams a les preses

Vegeu més fotografies des d’aquest enllaç