Arts Multimedia, TIC i Tecnologia
(+34) 620868320

Una Aproximació del que ha de ser un Line Array Real

Des de l’inici del Line Array que no s’ha fet més que crear columnes d’altaveus amuntegats i penjats que només fan que ser una olla de grills, perquè no hi ha cap control sobre el que sóna, i si s’aconsegueix, ha seguit sent només tenint un sol punt de control, és a dir, fins ara s’han dissenyat alteveus modulars però Line Arrays.

Això és el amteix a dir que fins ara ens han venut fum en forma de line array, quan stacar caixes que no siguin específicament de line array feien un efecte molt aproximat.

L’autèncic Line Array és aquell que formant una columna d’altaveus o un fron sonor, controles i feix ampli de cobertura el qual pot ser processat i decidir com sonarà, no només en el punt del control, sinó en una àmplia cobertura.Molts de diners calen per a poder fer un Line Array multicel·lular, i Martin Audio from London ha estat per fi el primer!És un plaer veure com hi ha qui fa bé els deures, encara que el preu pot ser abusiu d’entrada, però per enginyers com jo és una gran notícia.

link de l’article: http://www.martin-audio.com/mla/index.asp

hi ha alguns videos que mostren el muntatge on per veure els altres només cal canviar el darrer nombre del link de 1 a 5 per veure’ls tots (exemple: chpt1.swf, chpt2.swf, etc.)

http://www.martin-audio.com/mla/video/chpt1.swf

Leave a Reply